Babycontrol

SISS BABYCONTROL® luotettava, yksinkertainen ja kätevä tapa valvoa vauvan hengitystä. Vartaloanturi valvoo taukoamatta vauvan hengitystä, ja älykäs muistitoiminto seuraa kaikkia prosesseja ja kerää ajan kuluessa tärkeät tiedot. Laitteessa on intuitiivinen, helppo käyttöliittymä ja ulkoinen lähetin, jonka ansiosta hengitystä voidaan seurata toisesta huoneesta käsin.   

SISS BABYCONTROL M sisältää hengityksen seurannan lisäksi EKG:n ja SpO2-anturin (Masimo). Maailman pienin akkukäyttöinen hengitysmonitori.

  • Saksalaista kestävää laatua
  • Soveltuu sekä koti- että sairaalakäyttöön
  • Helppo käyttää
  • Apnea-anturin herkkyyden säätö

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.