EpiShuttle

EpiShuttle on lääkinnälliseen eristämis- ja kuljetuskäyttöön tarkoitettu järjestelmä, jonka avulla varmistetaan paras mahdollinen turvallisuus sekä mahdollistetaan useita hoitovaihtoehtoja potilaan ajoneuvoon siirtämisen ja kuljettamisen aikana. Yhdelle potilaalle tarkoitettu eristysyksikkö on valmistettu liuottimia kestävistä materiaaleista. EpiShuttle soveltuu kannettavaksi. Se on yhteensopiva yleisimpien ambulansseissa käyttävien EMS-paarijärjestelmien kanssa.

EpiShuttle on yhteensopiva useimpien mekaanisten ventilointipiirien kanssa. Kun käytetään alipainetta ja P3-suodatinta, eristysyksikkö suojaa ympäristöä vaarallisilta infektiosairauksien hiukkasristikontaminaatioilta. Jos käytössä on ylipaine, eristysyksikkö suojaa potilaita vaarallisilta ympäristöstä peräisin olevilta aineilta CBRN-suodattimien avulla. Rakenne mahdollistaa täysimittaisen tehohoidon ja hätätoimenpiteet, kuten intuboinnin ja keskuslaskimokatetrin asentamisen. EpiShuttle on suunniteltu monipuoliseksi, yhteydenpitoa helpottamaan ja potilaan mukavuuden varmistamiseksi.

Keskeiset ominaisuudet

EpiShuttlen suunnitelleilla lääkäreillä on useiden vuosien kokemus kentältä. Laitteen pienimmätkin yksityiskohdat ja toiminnot on suunniteltu huolellisesti sekä testattu perusteellisesti potilaan käsittelemisestä aina vaativien lääketieteellisten toimenpiteiden tukemiseen. Näin aikaansaatu ainutlaatuinen laite on suunniteltu täyttämään potilaan tarpeet sekä mahdollistamaan parhaan mahdollisen hoidon ilman kontaminaation vaaraa. Itse asiassa EpiShuttle on käyttäjien suunnittelema muiden käyttäjien tarpeisiin.

Yhteensopiva EMS-järjestelmän kanssa

EpiShuttle voidaan kiinnittää nopeasti ja turvallisesti paareihin, ambulansseihin, helikoptereihin ja lentokoneisiin L-Track-kiinnitysjärjestelmän ansiosta.

Hoito kohteessa

EpiShuttle on varustettu kahdeksalla aukolla, jotta potilasta voidaan hoitaa optimaalisesti kuljetuksen aikana. Niissä on suljetut käsineet tai esimerkiksi huuhteluliitäntä ja roskapussi, joka voidaan vaihtaa käytön aikana.

Voidaan käyttää uudelleen

Laite on helppo puhdistaa ja desinfioida uudelleen käytettäväksi. Sen purkaminen ja kokoaminen sujuu helposti ilman työkaluja.

Potilaan kiinnittämiseen kuluu vain vähän aikaa

Potilaan kiinnittäminen sujuu nopeasti helppokäyttöisyyden ja käytännöllisten toimintojen ansiosta.  Kova kansiosa kiinnittyy helposti ilmatiiviiksi ainutlaatuisen EpiShuttle-lukitusjärjestelmän ansiosta.

Akkukäyttöinen
EpiShuttle mahdollistaa keskeytymättömän virransyötön vähintään kuudeksi tunniksi ilmanvaihtoa varten. Akut voidaan vaihtaa kuljetuksen aikana ja täten potilas sekä ympäristö pitää suojassa 24 tunnin ajan.
Kaksoissuojausjärjestelmä

Paineistusta voidaan käyttää ympäristön suojaamiseen infektoituneelta potilaalta tai potilaan suojaamiseen ympäristön kontaminanteilta. Se täyttää kaikki suojausvaatimukset: perustaso, kosketus, pisarat ja/tai ilman kautta tapahtuva tartunta.

Tehohoito

EpiShuttle on varustettu lääkinnällisten toimenpiteiden vaatimilla liitännöillä, joiden kautta voidaan asentaa IV- ja happisyötöt sekä valvonnassa tarvittavat johdot ja toteuttaa potilaan mekaaninen ventilointi. Tehohoitojärjestelmän ansiosta hoitohenkilöstö voi valvoa, lääkitä ja hoitaa potilasta altistumatta itse.

Ihanteellinen potilaan mukavuus

EpiShuttle on suunniteltu potilaan ihanteellinen mukavuus huomioiden. Integroidun vuoteen polvituen ja selkänojan kulmaa voi säätää, jotta varmistetaan potilaan mukavuus ja paremmat edellytykset kliinisille toimenpiteille. Näkyvyys läpinäkyvän kansiosan läpi helpottaa yhteydenpitoa potilaaseen.