Huolto ja tuki

Timik Medical Oy tarjoaa huolto- ja tukipalveluita suurella ammattitaidolla. Koko pohjoismainen huoltotiimimme käsittää yhteensä 10 huollon ammattilaista. Hämeenlinnan toimipisteemme huoltotiimi koostuu kolmesta terveydenhuollon teknologian ammattilaisesta, jotka ovat erikoistuneet keuhkofunktiotutkimuslaitteistojen, ventilaattoreiden ja ergometrien huoltoihin. Teemme terveydenhuollon laitteistojen huollot ja korjaukset 15 vuoden kokemuksella. Jokainen tiimimme jäsen käy läpi omien insinöörikoulutustaustojen lisäksi laitevalmistajan vaatimat huoltokoulutussertifioinnit ja osaamista pidetään yllä tasaisin väliajoin käytävin uudelleensertifiointikoulutuksin. Timik Medical Oy:n huoltotiimi käsittää mm. Suomen ainoat laitevalmistaja-Vyairen keuhkofunktiolaitteistojen (Jaeger, Vmax, Vyntus, SentrySuite) huoltoihin valtuuttamat huoltohenkilöt.

Käytämme laitteistojen huoltoihin ja korjauksiin aina ajan tasalla olevia kalibroituja mittalaitteita ja laitevalmistajan teknisestä tuesta saatuja viimeisimpiä teknisiä tietoja. Käytössämme on kalibrointilaitteistot, joilla pystymme simuloimaan virtaustilavuusaaltomuotoja ja ergospirometrialaitteiston BxB-tutkimuksen. Asiakkaiden laitteistot huolletaan aina alkuperäisvaraosia käyttäen ja laitevalmistajan vaatimuksia noudattaen.

Tarjoamme määräaikaishuoltopalveluita ja -sopimuksia kaikille edustamillemme laitteistoille. Asiakkaalle toimitetaan määräaikaishuolloista aina paperiset/sähköiset huoltoraportit, sekä erilliset kalibrointipöytäkirjat ja -todistukset.

Tarjoamme lisäksi nykypäivään kuuluvia etätukipalveluita. Huoltotiimimme on koulutettu käyttämään kaikki yleisimpiä sairaaloissa käytettäviä etähallintaohjelmia. Timik Medical Oy:llä on etätukipalveluita varten lisensoitu TeamViewer-ohjelmisto.

Ota yhteyttä: huolto@timik.fi tai tilaukset@timik.fi

Toni Liljeqvist
Service Manager

Ota yhteyttä tukeen

Ismo Kärkelä
Service Engineer

Ota yhteyttä tukeen

Kalle Montonen
Service Engineer

Ota yhteyttä tukeen