Infuusiopumput ja ruiskupumput

Arcomedin pumput ovat tunnettuja selkeästä rakenteestaan ja käyttäjäystävällisistä ydinominaisuuksistaan, jotka tarjoavat pysyvää parannusta ja hienostunutta yksinkertaisuutta! Arcomed on luonut korkealaatuiset pumput, jotka edistävät potilaan hoitoa parantamalla toimenpiteiden turvallisuutta ja yksinkertaistamalla hoitotyön kulkua. Arcomedin pumput ovat vastanneet sairaaloiden kehittyneisiin tarpeisiin säilyttämällä kuitenkin laitteiden käytännöllisen ulkomuodon, käyttöliittymän, muotoilun ja toiminnallisuuden sekä ruisku- että tilavuuspumpuissa.

Arcomedin PCA (Patient Controlled Analgesia) tai PCS (Patient Controlled Sedation)  ominaisuudella varustetut infuusiopumput ja ruiskupumput soveltuvat käyttöön useille eri osatoille, sillä infuusio- ja ruiskupumput voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti.

 

Arcomedin Chroma-sarjaan kuuluva monikäyttöinen Volumed-infuusiopumppu täyttää kaikki anestesiavaatimukset. Leikkaussalissa sitä voidaan käyttää laskimoanestesiaan (TIVA) tai tavoiteohjattuun infuusioon (TCI). Toimenpiteen jälkeen se voidaan siirtää potilaan mukana heräämöön, missä se toimii tarvittaessa potilassäätöisenä PCA-kipupumppuna. Volumed soveltuu myös infuusiopumpuksi teho- ja vuodeosastoille. Vaihtoehtoja on lukuisia.

Lue lisää >>>

Arcomedin ruiskupumppu täyttää kaikki anestesiavaatimukset. Leikkaussalissa sitä voidaan käyttää laskimoanestesiaan (TIVA) tai tavoiteohjattuun infuusioon (TCI). Toimenpiteen jälkeen se voidaan siirtää potilaan mukana heräämöön, missä se toimii tarvittaessa potilassäätöisenä PCA-kipupumppuna. Syramed soveltuu myös ruiskupumpuksi teho- ja vuodeosastoille. Vaihtoehtoja on lukuisia.

Lue lisää>>>

Suuri värillinen kosketusnäyttö

Kätevä kuvakepohjainen käyttöliittymä

Kannattava investointi

Kaksisuuntainen viestintä

All-in-one konsepti

Värikoodatut lääkemerkinnät (ISO 26825)

All-in-one

Tärkein Chroma-sarjan volumetrisia pumppuja ja ruiskupumppuja yhdistävä ominaisuus on monipuolisuus ja monikäyttöisyys.

Potilassäätöinen PCA-pumppu

Potilassäätöinen kivunlievitysjärjestelmä (PCA) antaa potilaille mahdollisuuden itse säätää kivunlievitystään.

Ylipainekammio sertifioitu

Sertifioitu infuusiolaite, joka soveltuu käytettäväksi ylipaineistetuissa ympäristöissä.

Vuodeosasto

Arcomedin IV-infuusiopumput ovat erinomainen valinta sairaalan vuodeosastoille.

Teho-osasto

Arcomedin tehohoitopumput ovat turvallisia ja niissä on laaja toimintovalikoima, joka tekee käytöstä helppoa.

Synnytysosasto

Toimii sekä tokolyysipumppuna että tavallisena infuusiopumppuna.

Vastasyntyneiden osasto

Vastasyntyneiden infuusiopumpuissa on huipputeknisiä ominaisuuksia pienten potilaiden hoitamiseen.

Magneettikuvaus

Useita eri kokoisia MRI-suojuksia. Kannen suoja estää magneettikuvaan kohdistuvat häiriöt.

Anestesia

Kätevä kosketusnäyttö on TIVA-pumpun (laskimoanestesiapumpun) keskeisin ominaisuus.

Isotooppilääketiede

Arcomedin innovatiivinen laite minimoi radiolääkkeiden valmistelun ja annostelun aikaisen säteilyaltistuksen.

Enteraalinen ruokinta

Räätälöidyt infuusioprotokollat pitkäaikaisen enteraalisen ruokinnan helpottamiseksi.

previous arrow
next arrow
Slider

Potilassäätöinen lääkkeen anto - PCA pumppu - PCS pumppu

Potilassäätöinen sedaatio (PCS)
Potilassäätöinen kipulääkitys (PCA)
Potilassäätöinen epiduraalinen kipulääkitys (PCEA)

Entä jos hereillä oleva potilas voisikin itse ottaa bolusannoksen oman kivuntuntemuksensa mukaan? Arcomedin ensisijainen tavoite PCA-, PCEA- ja PCS -pumppujen kehitystyössä on valmistaa tuotteita, jotka mahdollistavat tämän ja samalla täyttävät kaikkein tiukimmat turvallisuusstandardit.

Potilassäätöinen kivunlievitysjärjestelmä (PCA pumppu) antaa potilaille mahdollisuuden itse säätää kivunlievitystään. Yleensä terveydenhuollon ammattilaiset määrittävät tämän tyyppisen hoidon niin, että potilas pystyy käyttämään Arcomedin laitetta ja annostelemaan pienen annoksen lääkettä tarpeen mukaan.

Arcomedin infuusiopumput asetetaan annostelemaan lääkärin määräämä annos kussakin tapauksessa erikseen. Kun potilaalla on kipuja, hän voi ottaa lääkeannoksen painamalla laitteessa olevaa potilaspainiketta. Järjestelmä kirjaa bolustiedot lokiin, jotta lääkärit ja hoitajat pystyvät seuraamaan potilaan saamaa lääkitystä. Lääkkeet annostellaan käyttämällä infuusiovälineitä, kuten ruiskuja, iv-letkuja tai onkologiasarjoja.

Arcomedin PCA tai PCS ominaisuudella varustetut infuusiopumput ja ruiskupumput soveltuvat sekä tavallisille vuodeosastoille että synnytysosastoille, sillä infuusio- ja ruiskupumput voidaan räätälöidä tapauskohtaisesti.

ArcoAir PCA -kytkin

Puhallusilmalla aktivoitava PCA-boluskytkin on tarkoitettu tajuissaan oleville potilaille, jotka eivät pysty käyttämään käsiään tai yläraajojaan.

Boluskytkimessä on älykäs paineanturi ja kertakäyttöinen putki, johon on kiinnitetty suodatin ja suukappale. Suukappale on nivelletyn varren päässä lähelle potilaan suuta. Halutessaan lääkeannoksen potilas puhaltaa suukappaleeseen yhtäjaksoisen puhalluksen.

Suukappale on yhdistetty infuusiolaitteisiin niin, että potilas saa sekä ohjelmoidut että itse otetut lääkeannokset. Infuusiolaitteiden yhdistelmät mahdollistavat myös monenlaiset kokoonpanot.

 

Tavoiteohjattu infuusio TCI ja TIVA anestesia

Arcomed-pumpuissa käytetään suonensisäisen anestesian edistyneimpiä mahdollisuuksia TIVA ja TCI. Infuusionopeuden automaattinen laskenta potilaan biolääketieteellisten parametrien perusteella – valtava askel eteenpäin potilasturvallisuudessa.

Yksittäisiä epiduraaliboluksia annosteleva menetelmä (PIEB)

Uusimpaan tieteelliseen ja kliiniseen näyttöön perustuva edistyksellinen epiduraalianestesiamenetelmä, jossa yhdistetään yksittäinen bolus, potilassäätöinen PCA-bolus ja automaattisen lukituksen aikaraja. Tämä mahdollistaa paikallispuudutteen paremman jakautumisen epiduraalitilaan, jolloin kipulääkeboluksen teho on entistä parempi.

Boluksena annettava tokolyysi

Arcomedin All-in-One-konseptiin pohjautuvat pumput tukevat boluksena annettavia tokolyysiprotokollia. Pumpuissa on valmiiksi määritettyjä ohjelmia, joissa on vaihtelevilla bolustasoilla toistuvia määrityksiä synnytysosastojen tarpeisiin. Infuusiopumpun ja ruiskupumpun käyttö on entistä turvallisempaa ja helpompaa.

Hyperbaarinen infuusio- tai ruiskupumppu

Aivan uusi, sertifioitu infuusiopumppu, joka soveltuu käytettäväksi ylipaineistetuissa ympäristöissä (ATA 10) ilman äärimmäisille paine- ja happiolosuhteille ominaisia vääriä hälytyksiä ja virheellisiä infuusioita.

previous arrow
next arrow
Slider

Suuri kosketusnäyttö – kosketa ja toimi

Toiminnot on helppo valita ja ottaa käyttöön koskettamalla infuusio- tai ruiskupumpun näytössä olevia pikakuvakkeita. Yksi kosketus riittää tuomaan näyttöön eniten käytetyn toiminnon. Toimintojen valitseminen on intuitiivista ja mukautettavissa niin, että työnkulku on sujuvaa ja tehokasta. Työnkulun turvallisuus paranee, kun toiminnot valitaan selkeästä näytöstä ilman selailu- ja hakutoimintoja, pelkästään koskettamalla pikakuvakkeita. Värinäyttö mahdollistaa lääkkeiden värikoodien käyttämisen (ISO 26825 ja DIVI), mikä vähentää lääkevirheiden vaaraa kriittisissä tilanteissa.

MRI-yhteensopiva pumppusuoja -

 • Luja ja kiinteä suoja MRI-kuvahäiriöitä vastaan.
 • Pumppujen toimintaa on helppo seurata etäältä.
 • Useita eri kokoisia MRI-suojuksia.
 • Pumpun mukana toimitetaan Arcomedin telakka-asema.
 • Ei vaadi huoltoa.
 • MRI-yhteensopiva

UniQueCONCEPT™

UniQueCONCEPT™ on uraauurtava infuusiotietojen hallintajärjestelmä (IDMS), joka lisää potilasturvallisuutta, selkeyttää työnkulun prosesseja ja edistää sairaalan oikeusvarmuutta. Edistynyt ja helppokäyttöinen viivakooditekniikka parantaa potilasturvallisuutta. Oikea potilas saa oikean lääkityksen oikealla annoksella; lääkitysvirheet vähenevät merkittävästi. Keskitetty monitorointi- ja hälytystoiminto antaa hoitajien ja lääkäreiden käyttöön kaikki olennaiset infuusiotiedot – mihin tahansa aikaan ja missä tahansa päin sairaalaa.

UniQueDOC™

UniQueDOC™-telakka-aseman modulaarinen rakenne on äärimmäisen yksinkertainen, käytännöllinen ja ohut niin, että pumput voidaan pinota käyttäjän tarpeiden mukaan.

 • Saatavana 2 - 8 pumpun telakointi-asemilla.
 • Pumppujen pohjassa on turvasilmukka ja -ura, joiden ansiosta niiden sovittaminen paikalleen ja irrottaminen on mahdollisimman helppoa ja turvallista.
 • Telakkaan voidaan asettaa sekä volumetrisiä pumppuja että ruiskupumppuja.
 • Voidaan kiinnittää infuusiotelineeseen tai kiskojärjestelmiin.
 • Helppo kantaa mukana ja siirtää paikasta toiseen.
 • Huomaamaton, eikä vaadi ylimääräistä tilaa. Ohuen rakenteen vuoksi telakka-asema on lähes piilossa pinottujen pumppujen takana.
 • Sisäänrakennettu verkkolaite.
 • Helppo puhdistaa.

Lattiatelineet

Potilaan liikkuvuuden mahdollistamiseksi Arcomed tarjoaa useita lattiatelinemalleja, joiden avulla resurssien ohjaus voidaan optimoida ja potilaan ja sairaalan tarpeisiin voidaan vastata mahdollisimman hyvin. Kaikkien Arcomed-lattiatelineiden suunnittelussa otetaan ennen kaikkea huomioon joustavuus, vakaus ja turvallisuus, ja valmistuksessa käytetään huippulaadukkaita materiaaleja, joita on paranneltu vuosien varrella.