MasterScreen Body -pletysmografi

Keuhkojen monipuoliset toimintakokeet keho-pletysmografilla

Tilavassa kaapissa on integroidut anturit kaapin ja suun painemittaukseen, helposti vaihdettava lämmitettävä pneumotakografi virtauksen ja tilavuuden mittaukseen sekä nopea suljin. Potilaan mukavuutta lisäävät istuin, jonka korkeutta voidaan säätää, sekä helppokäyttöinen teline.

Ominaisuudet

  • Koko tutkimus, johon sisältyy hengitysteiden vastuksen, keuhkojen absoluuttisen tilavuuden ja virtaustilavuuden mittaukset, kestää enintään kaksi minuuttia.
  • Epäpuhtaat osat on helppo purkaa ja desinfioida nopeasti ilman työkaluja, kertakäyttöisiä osia ei juurikaan ole.
  • BD tarjoaa ainoana valmistajana sekä vakiomallisia että leveitä kaappeja rintaontelon kaasutilavuuden ja hengitysteiden vastuksen mittausta varten.
  • Sumutinjärjestelmällä voidaan tehdä helposti ja nopeasti spesifejä ja nonspesifejä keuhkoputkien altistuskokeita. Lisää...
  • Kertahengityksen diffuusio täydentää keuhkojen toimintakokeiden valikoimaa (spirometria, keuhkojen tilavuus, hengitysteiden vastus ja diffuusiokapasiteetti).
  • Säästöjä saadaan yhdistämällä muita MasterScreen-järjestelmän tekniikoita. Toimintoihin voidaan lisätä sydän-keuhkorasitus (ergospirometria) murto-osalla toisen järjestelmän hankintakustannuksista.
  • Muita tekniikoita diffuusiokapasiteetin taltiointiin PFT-järjestelmän lisäksi: kertahengitys, hengityksenaikainen mittaus ja diffuusiokapasiteetin tasapainottamismenetelmä keuhkojen tilavuuksia tutkittaessa.
  • MasterScreen Body -järjestelmiin sisältyy JLAB-ohjelmisto, mutta sitä voidaan käyttää myös uuden SentrySuite™-ohjelmiston kanssa.

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.