MasterScreen PFT -järjestelmä

Täydellinen keuhkojen toiminnan testausjärjestelmä.

MasterScreen PFT -järjestelmään on yhdistetty tarkkuudestaan ja vakaudestaan tunnettuja laitteita keuhkojen toimintakokeisiin spirometriasta koko keuhkojen toiminnan testaukseen.

Asiakkaille, jotka haluavat käyttää toiminnallisen jäännöskapasiteetin mittaamiseen helium-tasapainottamismenetelmää tai kaasujen reaaliaikaisessa analysoinnissa sekä kertahengitysmenetelmää että kokonaisdiffuusiokapasiteetin mittaamista hiilimonoksidin avulla hengitystä pidättämättä. 

Ominaisuudet

  • Maahantuomme yksilöllisiä laitteita asiakkaidemme tarpeiden mukaisia testejä sekä tietojen tarkastelua, tulkintaa ja käyttöä varten. Perusmallit ovat MasterScreen Diff /Diff ja MasterScreen PFT. Lisää...
  • Nopeasti reagoiva kolmen kaasun analysaattori mittaa reaaliaikaista kaasuanalyysiä uloshengityksen virtausnopeudesta riippumatta.
  • Kertahengitysmittausta ja hengityksenaikaista mittausta hyödyntävät diffuusiotestit ovat yleisiä menetelmiä keuhkofibroosi- ja keuhkolaajentumapotilaiden tehokkaaseen diagnosointiin ja hoitoon.
  • Ainoastaan MasterScreen PFT pystyy mittaamaan tarkasti diffuusiokapasiteettia ja keuhkojen tilavuuksia saman tasapainottamistestin aikana ja antaa tuloksia, joiden perustella lääkärit voivat arvioida keuhkojen diffuusiota lepohengityksen aikana.
  • Laajenna diagnostista tutkimusvalikoimaa Body Box -kaapilla. BD tarjoaa ainoana valmistajana sekä vakiomallisia että leveitä kaappeja (leveä 1 350 -litrainen kaappi on markkinoiden suurin).
  • Laaja MasterScreen Suite -tuotevalikoima sisältää muun muassa imeväisikäisten MasterScreen BabyBody -PFT-laitteiston, MasterScreen Paediatrics -laitteiston 0-3-vuotiaille lapsille, impulssioksimetrian kolmivuotiaista ylöspäin ja aikuisten kaikki keuhkojen toimintakokeet.
  • MasterScreen PFT -järjestelmiin sisältyy JLAB-ohjelmisto, mutta sitä voidaan käyttää myös uuden SentrySuite™-ohjelmiston kanssa.
  • Sentry.Net on tiedonsiirtoportaali, joka mahdollistaa mitattujen tietojen analysoinnin ja tulkinnan internetin kautta.
  • Lisävarusteena toimitettava täysin integroitu APS Pro -sumutinjärjestelmä keuhkojen supistumisherkkyyden tutkimuksiin edistyksellisillä ohjaustoiminnoilla, myös Body Box -kaapin sisällä.
  • MasterScreen-valikoimaan voidaan lisätä sydän-keuhkorasitus, Pmax, P0.1, hengitysteiden vastuksen mittaus, venyvyyden mittaus ja rinomanometria murto-osalla toisen järjestelmän hankintakustannuksista.

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.