Medisorb™ -hiilidioksidiabsorbentti

 

 

Medisorb™-hiilidioksidiabsorbentti

 

 

Ainutlaatuisen tehokas ja suorituskykyinen koostumus

Medisorb™-hiilidioksidiabsorbentit tukevat GE Healthcaren anestesialaitteita. Saatavana runsaasti koko- ja tyylivaihtoehtoja; suunnittelussa on kiinnitetty erityishuomiota absorberien helppoon vaihtamiseen. Saatavana on myös vähäemäksinen vaihtoehto Medisorb EF. 

Medisorb-soodakalkki

Medisorb-soodakalkki imee tasaisesti noin 150 l hiilidioksidia kilogrammaa kohden, sisältää pölyä alle 0,5 % ja tuottaa noin 15 % kosteutta.

Kertakäyttöinen multiabsorberikanisteri
Sisäänrakennettu suodatin auttaa sitomaan pölyä ja ylläpitämään kosteutta.

Päivittäiset valintasi vaikuttavat potilaitten elämään. Paras mahdollinen terveydenhuolto on varmasti tavoitteenasi, riippumatta siitä, toimitko hankintapuolella vai potilashallinnossa. Hankkiessanne Vital Signs Medisorb -absorbentin voitte olla varmoja valinnastanne: GE Healthcare™ on testannut ja todennut sen suorituskyvyn optimaaliseksi anestesiajärjestelmiensä kanssa. Medisorbin rakeiden ainutlaatuinen D-kirjaimen muotoinen profiili vähentää absorbentin taipumusta pakkautua tai kokkaroitua, joten kaasun virtaus jakautuu tasaisemmin koko absorbenttiin.

 

 

 

Medisorb® EX- ja EF EX -absorberit kertakäyttösäiliöissä

Kertakäyttöiset absorbenttisäiliöt Medisorb EX ja Medisorb EF EX on suunniteltu käytettäviksi GE CarestationTM 600 -sarjan laitteiden kanssa optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi.

EX-säiliöt on testattu kattavasti ja vahvistettu yhteensopiviksi GE Carestation 600 -sarjan laitteiden kanssa. Esitäytetyt sinetöidyt säiliöt ovat nopea ja helppo tapa varmistaa, että suljetun piirin anestesialaitteiden matalavirtauksiseen letkustoon ei jää hiilidioksidia.

Lataa tuote-esite tästä >>>