Niox VERO

Niox VERO on Circassian uusi laite. Sillä on oma näyttö, akku, kestoikä 5 vuotta tai 15 000 mittausta. Niox VERO tarkoitettu ei-invasiiviseen, nopeaan ja helppoon mittaamiseen (NO) uloshengitysilmasta. NO sopii hyvin potilaan astman diagnoosiin, hallintaan ja seurantaan. Niox VERO laitteessa on ennalta kalibroitu anturi ja ympäristöilman NO-suodatin. Siksi laite ei vaadi päivittäistä kalibrointia tai huoltoa.

Niox VERO voidaan liittää myös tietokoneeseen, jolloin voidaan seurata animaatiota tietokoneen näytöllä.

Voidaan käyttää akulla
Oma näyttö, mutta myös mahdollisuus PC-yhteyteen.
Laite sisältää viiden vuoden tai 15 000 mittaukset.
Valitse 10 sekuntia aikuisille ja 6 sekuntia lapsille

Sensorisettejä saatavana 100, 300, 500 ja 1000 mittausta (sensori setti sisältää uuden kahvan, sensorin sekä suodattimet).

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.