PulmoLife

Keuhkoahtauman seulontaan. Mittaukset: FEV1, FEV1% ennustearvoista ja keuhkojen ikä.

Keuhkoahtauman varhainen toteaminen ja hoito voivat hidastaa taudin etenemistä, joten riskiryhmään kuuluvien potilaiden seulonta on tärkeää. PulmoLife-seulontamonitorilla voidaan testata nopeasti keuhkojen toimintaa ja löytää ensimmäiset merkit sairaudesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. PulmoLife-seulontamonitorin mittauksia ovat FEV1, FEV1% ennustearvoista ja keuhkojen ikä. Se on käytännöllinen ratkaisu tupakoitsijoiden seulontaan.

PulmoLife-seulontamonitorilla voidaan testata nopeasti keuhkojen toimintaa ja löytää ensimmäiset merkit sairaudesta mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. 

Ominaisuudet

  • Selkeä graafinen näyttö.
  • Mittaukset: FEV1, FEV1% ennustearvoista ja keuhkojen ikä.
  • Helppokäyttöinen.
  • Ennustearvojen valinta.
  • Näyttää tupakoinnin keuhkoille aiheuttamat vahingot laskemalla keuhkojen iän.

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.