Tietoa meistä

Timik Medical Oy on Pohjoismainen terveysteknologia-alan yritys, joka on keskittynyt hoidollisiin ja diagnosoiviin terveydenhuollon laitteisiin, sekä tarvikkeisiin. Timik Medical on keskittynyt toiminnassaan myös urheilulääketieteessä, kuntoilussa ja kuntoutuksessa käytettäviin laitteisiin. Olemme omistautuneita saattamaan uusimmat hyvinvointiteknologian laitteet niiden ihmisten saataville, joiden jokapäiväiseen elämään vakava sairaus vaikuttaa.

Pertti Seitsonen
Managing Director - Finland

Pertillä on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuollon tekniikan alalta, toimien tällä hetkellä toimitusjohtajana Timik Medical Oy:n 12 henkisessä tiimissä. Pertti aloitteli uraansa vuonna 1995, Spira Oy:n tuotepäällikön tehtävissä. Vuonna 2002 hän otti vastaan Spiran myyntipäällikön työtehtävät. Työssään hän yhdistää omaa teknisen alan taustaa ja kiinnostustaan kliinisen fysiologian alaa kohtaan, erikoistuen kardio-, pulmonaari- ja neurodiagnostiikkaan, sekä liikuntatieteisiin ja kuntoutukseen.
Jalkapalloseura Liverpool
Ruoka Italialainen
Juoma Olut
Elokuva Kadonneen Aarteen Metsästäjä
TV -
Kirja -
Musiikki Rock
Loma kaupunkilomat
Specialist Subject -

Janne Korhonen
Product Manager

Jannella on yli 10 vuoden työkokemus lääkintälaitealalta. Tällä hetkellä hän toimii tuotepäällikkönä Timik Medical Oy:ssä, johon hän liittyi vuonna 2015. Janne aloitti Spiralla myyntimiehenä 2008. Janne yhdistää työssään terveysteknologian insinöörin (Terveysteknologian insinööri 2002 OAMK) ja liikuntatieteiden opintoja (Liikuntatieteiden maisteri 2008 JY).
Jalkapalloseura FC Barcelona
Ruoka Sushi
Juoma Valkoviini
Elokuva Tuntematon sotilas
TV Unni Lindell
Kirja Jaakko Teppo
Musiikki Suomi POP
Loma Lappi
Specialist Subject Suomi

Petteri Liehu
Product Manager

Ennen siirtymistään myynnin ja markkinoinnin pariin Petteri työskenteli 90-luvulla alkaneella hoitajaurallaan anestesia- ja akuuttihoitotyössä leikkaussaleissa, päivystyksessä sekä sairaankuljetuksissa. Petteri aloitti työskentelyn lääkintälaitteiden ja tarvikkeiden myynnin parissa vuonna 2014 Spirassa, josta siirtyi Timik Medical Oy:n palvelukseen 2015.
Jääkiekkoseura Oulun Kärpät Finland
Ruoka Moose w/Lingonberry & Potatoes
Juoma Red Label
Elokuva Terminator 2
TV X-Files
Kirja -
Musiikki Rock
Loma Aqaba
Specialist Subject Housing

Toni Liljeqvist
Service Manager

Toni on toiminut lääkintätekniikan asiantuntijatehtävissä yli 10 vuoden ajan. Toni aloitti uransa lääkintätekniikan parissa vuonna 2005 HUS lääkintätekniikassa, Jorvin sairaalassa. 2008-2009 hän työskenteli TAYS:n lääkintätekniikassa tarkastusinsinöörinä. Vuonna 2009 Toni aloitti työnsä Spira Oy:ssä, jossa toimi huoltoinsinöörinä vuoteen 2015 asti, kunnes liittyi Timik Medical Oy:n palvelukseen ja otti vastaan huoltopäällikön tehtävät. Toni on erikoistunut keuhkofunktiodiagnostiikan laitteistoihin ja -tietoverkkoihin.
Jalkapalloseura Porvoon Akilles
Ruoka Shawarma
Juoma Pepsi
Elokuva Monty Python and the Holy Grail
TV The good doctor
Kirja 1984
Musiikki Pacific rock-reggae
Loma Uusi-Seelanti
Specialist Subject Producing hiphop-beats

Ismo Kärkelä
Service Engineer

Ismo liittyi Timik Medicalin vahvuuteen marraskuussa 2015. Hän valmistui insinööriksi hyvinvointiteknologian koulutusohjelmasta keväällä 2015. Aiemmin Ismo on työskennellyt lääkintälaitteiden valmistuksen parissa tuotannossa, ja myöhemmin tuotantoinsinöörinä vastaten laadusta sekä prosessien kehittämisestä. Ismo on koulutettu ja sertifioitu huoltoinsinööri edustamiemme keuhkotutkimuslaitteiden osalta, mutta myös tehohoidon laitteiden kuten SiPAP ja HFOV 3100 ventilaattoreiden sekä Bird-kaasusekoittimien osalta.
Jalkapalloseura Ilves
Ruoka Italian & vege
Juoma Olut
Elokuva Watchmen
TV Salkkarit
Kirja Tieto
Musiikki Jazz
Loma Lämmin paikka
Specialist Subject Polkupyörät

Kalle Montonen
Service Engineer

Kallesta tuli Timikin huoltotiimin jäsen huhtikuussa 2017. Hyvinvointiteknologian insinööriksi hän valmistui keväällä 2016. Kallella on kokemusta asennus- ja huoltoprosessien koordinoinnista. Kalle on sertifioitu huoltoinsinööri edustamiemme keuhkotutkimuslaitteiden osalta.
Jalkapalloseura Tottenham Hotspur
Ruoka Siivet
Juoma Olut
Elokuva Life of Brian
TV Better Call Saul
Kirja A Song of Ice and Fire
Musiikki Kaikki hyvä
Loma Kaikki
Specialist Subject Purjehdus

Mari Walli
Sales Assistant

Mari on toimiston tehtävistä ja asiakaspalvelusta huolehtiva sihteeri. Marilla on monipuolinen koulutus- ja kokemus asiakaspalvelutehtävistä eri aloilla. Merkonomi ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Aloittanut Timik Medicalissa keväällä 2016.
Jalkapalloseura FC Hämeenlinna
Ruoka Italian
Juoma Mohito
Elokuva Spartacus
TV Midsumer Murders
Kirja Blood on Snow II (Jo Nesbo)
Musiikki Reggaeton
Loma Kaikki
Specialist Subject Afrikkalaiset rummut ja Tae Kwon Do

Hannemari Lindström
Sales Assistant

Hannemarilla on yli viidentoista vuoden työkokemus myynnin, hankinnan sekä asiakaspalvelun monimuotoisista työtehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt metalli- ja hydrauliikka alalla (Rautaruukki Steel, GS-Hydro Oy), toimien myyjänä, ostajana, myyntikoordinaattorina sekä Sales Support Specialistina. Koulutus: merkonomi (rahoitus) sekä tradenomi (markkinointi). Aloittanut Timikissä kesällä 2018, jossa toimii myyntiassistenttina, päävastuuna myyntitilauksien hoitaminen.
Jalkapalloseura Juventus
Ruoka Sushi
Juoma Coca Cola
Elokuva Toiminta elokuvat
TV Emmerdale
Kirja Henning Mankel
Musiikki Rap, Pop
Loma Kaikki
Specialist Subject Koirat

Maria Valtonen
Finance Manager

Kuvaus tulossa...

Laura Halttunen
Sales Assistant

Laura liittyi mukaan Timik Medical Oy:n tiimiin syksyllä 2015. Hän toimii myynnin parissa tuotepäällikköjen tukena vastaten pääasiassa tilauksista ja laskutukseen liittyvistä asioista. Laura on Tradenomi ylempi amk, 2015. Hän on myös valmistunut Matkailun Restonomiksi vuonna 2006. Ennen Timik Medical Oy:ssä aloittamista Laura oli työskennellyt kymmenen vuoden ajan monipuolisissa toimisto- ja asiakaspalvelutehtävissä. Ennen Timik Medical Oy:tä Laura on toiminut muun muassa Johdon assistenttina, myynnin ja hotellialan esimiestehtävissä, hotellin vastaanottovirkailijana, kokousvastaavana ja matkaoppaana.
Jalkapalloseura Manchester United
Ruoka kreikkalainen
Juoma Samppanja
Elokuva Before Sunrise
TV Frendit
Kirja Q & A (Vikas Swarup)
Musiikki Pop musiikki
Loma Australia
Specialist Subject Vaellus, Yoga