Tuotteet

Ensihoito

Epidemiat ja vastustuskykyiset bakteerit kuuluvat tänä päivänä terveydenhoidon vakavimpien ongelmien joukkoon kaikkialla maailmassa. Toimimme uusien ja innovatiivisten infektiopotilaille tarkoitettujen lääkinnällisten kuljetus- ja eristyslaitteiden jakelijana. Yhdelle potilaalle tarkoitettu eristyskuljetusyksikkö on turvallisempi tapa siirtää potilaita, joilla on tarttuva sairaus tai jotka on suojattava kontaminoitua ympäristöä vastaan – hoitoa estämättä.

lue lisää

Tehohoito

Tehohoitoa tarvitsevat potilaat ovat usein haavoittuvaisin potilasryhmä, esimerkiksi alle 500 grammaa painavat keskoset. Tehohoidolla on todettu olevan huomattava vaikutus potilaiden elinongelmien edistymiseen ja kuolleisuuteen. ​Tehohoitopotilaat vaativat syvällistä asiantuntemusta ja kehittynyttä hoitoa. Tuotevalikoimamme sisältää useita tehohoito-, HFOV- ja kuljetusventilaattoreita.

lue lisää

Anestesia

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita anestesialaitteita. Tuotteemme tarjoavat useita vaihtoehtoja potilaan hengitysteiden turvaamiseksi ja ylläpitämiseksi, sekä kustannustehokkaan, kivuttoman ja laadukkaan anestesiahoidon varmistamiseksi.

lue lisää

Hengityshoito

Tarjoamme laajan valikoiman alan johtavaa hengitysteknologiaa hengityselinsairauksista kärsivien potilaiden hoitamiseksi ja hengitysongelmien hallintaan. Hoitotuloksien parantamiseksi toimimme laadukkaiden, kliinisesti tutkittujen tuotteiden jälleenmyyjänä. Tuotteiden avulla pyritään myös turvallisempaan ja kustannustehokkaampaan hoitoon.

lue lisää

Vastasyntyneet

Hengitysongelmat ovat yleisimpiä vastasyntyneiden komplikaatioita. Tarjoamme parhaat ratkaisut noninvasiiviseen hoitoon ja tarkkailuun, sekä yksilölliseen kehittävään hoitoon tarkoitettuja tuotteita vauvojen ja vanhempien elämänlaadun parantamiseksi.

lue lisää

Potilaan tarkkailu

Tarjoamme laajan valikoiman potilastarkkailulaitteita kriittiseen hoitoon, tehohoitoon, kardiologiseen hoitoon ja perinataaliseen hoitoon. Tuotevalikoimamme on yhteensopiva useiden suosittujen tuotemerkkien kanssa ja se on suunniteltu laatua, mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen.

lue lisää

Hengitysdiagnostiikka

On arvioitu, että Euroopassa joka kymmenes kuolemantapaus voi johtua hengityselinsairauksista. Pidämme hengityselinsairauksia kriittisenä terveysongelmana ja etsimme aktiivisesti tehokkaita terapiamuotoja hengityselinsairauspotilaiden auttamiseksi. Aikainen diagnosointi voi pelastaa tai parantaa henkiä ja vähentää yhteiskunnalle aiheutuvia kustannuksia. Hengitystiesairaudet vaikuttavat elimiin ja kudoksiin, jotka tekevät hengityksen mahdolliseksi. Hengitysteihin vaikuttavia sairauksia ovat esimerkiksi astma, COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus), krooninen bronkiitti, emfyseema ja kystinen fibroosi.

lue lisää

Hygienia ja desinfioiminen

Jokainen sairaala kohtaa haasteita joutuessaan estämään infektiosairauksien leviämistä ja hallitessaan niitä. Maailman terveysjärjestö (WHO) pitää vastustuskykyisiä bakteereita yhtenä pahimmista uhista ihmiskunnalle. Suhtaudumme tähän huolenaiheeseen vakavasti ja tarjoamme ainutlaatuisia välineitä ja desinfiointiratkaisuja sairaalainfektioiden ja infektiosairauksien leviämisen estämiseksi.

lue lisää

Terveystutkimus

Tarjoamme terveystutkimusteknologiaa alkaen pilottivaiheen tutkimuksista populaatiotutkimuksiin. Etsimme markkinoilta jatkuvasti tekniikoita ja ratkaisuja, jotka tuottavat terapeuttisia hyötyjä asiakkaillemme. Tarjoamme uusinta lääkinnällistä päälle puettavaa tekniikkaa.

lue lisää

Kotihoito (uni ja hengitys)

Toimimme uni- ja hengitysmarkkinoille tarkoitettujen laadukkaiden diagnosointi- ja terapeuttisten järjestelmien jälleenmyyjänä. Uniapnea on joukko sairauksia, joille on tyypillistä poikkeava hengityskäyttäytyminen (hengityskatkot) tai ventilaation määrä nukuttaessa. OSAS kuuluu näistä sairauksista yleisimpien joukkoon. Uniapneaan liittyy kohonnut verenpaine ja sydänsairauden, masennuksen, sekä uneliaisuuden aiheuttamien onnettomuuksien riski. Kotikäyttöön tarkoitettujen ventilaattoriemme ja uneen liittyvien tuotteidemme avulla tarjoamme asiakkaillemme korkeinta laatua ja mukavuutta.

lue lisää

Kuntoutus

​Terveysteknologiaa tarjoavana yrityksenä pyrimme parantamaan ihmisten elämänlaatua auttamalla heitä toipumaan. Edustamamme laitteet tekevät kuntoutumisesta helpompaa, tehokkaampaa ja hauskempaa sekä potilaalle että terapeutille. Samalla säästyy aikaa. Erikoisosaamisemme on vahvimmillaan ylä- ja alavartaloon keskittyvässä, neurologisessa ja ortopedisessa kuntoutuksessa, käsien ja käsivarsien toiminnan parantamisessa ja kävelyn kuntouttamisessa. Pyrimme kattamaan koko hoitojatkumon. Kohderyhmiämme ovat lääkärit, fysioterapeutit ja työterveysterapeutit.  

lue lisää

Testauslaitteet

Tarjoamme kattavan valikoiman lääketieteellisiä ja biolääketieteellisiä testauslaitteita, joiden avulla varmistetaan lääkinnällisten laitteiden turvallisuus. Lääketieteellisten testauslaitteiden avulla tarjoamme käyttäjille monipuolisuutta, kustannussäästöjä ja käytännön hyötyjä.

lue lisää