Vyntus™ BODY

Ihmiset ovat erilaisia. Siksi suunnittelimme Vyntus BODY -järjestelmän niin, että se soveltuu useimmille ihmisille. Samalla halusimme varmistaa, että laitteen hiilijalanjälki ei kasva. Vyntus BODY -järjestelmään on tehty lukuisia parannuksia, jotka tekevät siitä helppokäyttöisen ja mukavan sekä potilaille että teknikoille.

Vyntus BODY käyttää paljolti samaa uraauurtavaa tekniikkaa kuin Vyntus ONE. Hengitysletkusto on uudistettu, ja uusi ultraäänianturiteknologiamme on otettu käyttöön.

Lisäksi Vyntus BODY -järjestelmässä on uusi digitaalinen paineen kompensointitoiminto, joka auttaa vähentämään ympäristön vaikutusta ja parantamaan mittaustarkkuutta.

Laitteeseen liittyvät ESITTEET löydät tämän sivun alareunasta.

Ominaisuudet ja edut  

 • Kaapin tilavuus on 1 110 litraa
 • Vahvistettu istuin, jonka enimmäiskuorma on 250 kg (551 lb).
 • Potilaan siirtyminen on helppoa, sillä kaapin korkeus maasta on alle 8 cm.
 • Joustava teleskooppivarsi, joka ulottuu 63,5 cm kaapin ulkopuolelle.
 • Tukeva kaide suojaa kaatumisilta potilaan siirtyessä kaappiin ja sieltä pois.
 • Kolme taajuuden kalibrointitasoa eri hengitystaajuuksia varten.
 • Tehdaskalibroitu ultraäänianturi virtausmittauksiin.

 

Joustava

Joustava teleskooppivarsi ulottuu 63,5 cm:n päähän kaapista ja tarjoaa hoitohenkilöille erinomaiset mahdollisuudet säätää potilaan sijaintia.

Vyntus BODY on riittävän tilava pyörätuolille tai sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty omin avuin asettumaan kaappiin. Tämä helpottaa teknikon työtä. Teleskooppivartta on helppo ohjata. Se pysyy paikallaan ilman työkaluja tai lukitusmekanismeja.

Mukautuva

Paras tulos saadaan vain, jos potilas on rauhallinen ja luottavainen. Siksi olemme pyrkineet jatkuvasti ottamaan potilaan mukavuuden huomioon suunnitellessamme materiaaleja ja ergonomisia rakenteita.

Vyntus BODY -järjestelmässä on tilava pletysmografi (1 110 litraa), ja sen istuimen enimmäiskuorma on 250 kg (551 lb).  Koska kaappi on kokonaan lasia ja valaistu kirkkailla LED-valoilla, useimmat potilaat kokevat sen viihtyisäksi.

Jotta Vyntus BODY -kaappiin siirtyminen ja siitä poistuminen olisi mahdollisimman helppoa, se on asennettu alle 8 cm:n korkeuteen ja varustettu tukevalla turvakaiteella. Vyntus BODY -järjestelmän lukuisat ominaisuudet auttavat teknikoita luomaan levollisen testausilmapiirin, joka auttaa testien onnistumisessa.

Ylivertaista innovaatiota

Kehitimme ja muokkasimme hengitysletkustomme ja tekniikkamme uuteen uskoon niin, että keuhkofunktiotestien tekeminen on entistä helpompaa ja mittaustulokset ovat entistä tarkemmat.

Järjestelmässä on esimerkiksi Vyntusin tehdaskalibroitu ultraäänianturi, jonka tarkastaminen on erittäin helppoa. Dynaaminen virtauksen korjaus ja kahden pulssin tekniikka auttavat poistamaan poikkeamia ja parantamaan mittaustarkkuutta.  Virtausventtiilissä ei ole palloja, vaan se käyttää yksinkertaista, tarkkaa, magneettiohjatusti kääntyvää suljinta.

Vyntus BODY -kaapissa on digitaalinen paineen kompensointitoiminto, joka valvoo ympäristössä tapahtuvia vaihteluja reaaliajassa ja saa näin aikaan puhtaamman signaalin ja paremman tarkkuuden.

Helpot hygieniatoimet

Kunnossapito- ja hygieniatoimet eivät välttämättä ole se tuottavin ja kiinnostavin osa kliinikoiden työtä, mutta ne ovat välttämättömiä potilaan turvallisuuden ja erinomaisten diagnostisten tulosten saavuttamiseksi.  Olemme käyttäneet paljon aikaa siihen, että Vyntus-järjestelmät vaatisivat mahdollisimman vähän toimia, jotka estävät keskittymästä potilaaseen.

 • Älykkäästi suunniteltu laitteisto ei vaadi palloja tai monimutkaisia venttiilejä. Tarvitaan vain muutama lujatekoinen osa, joiden purkaminen ja kokoaminen käy käden käänteessä.
 • Osat voidaan puhdistaa ja desinfioida joko käsin tai koneellisesti. Ultraäänianturi on vedenpitävä, ja sen voi pestä astianpesukoneessa enintään 60 ⁰C:ssa.
 • Happikennon tyypillinen kestoikä on 2 vuotta, ja se ilmoittaa, kun se on vaihdettava.  Vaihtaminen on helppoa eikä vaadi työkaluja.
 • MicroGard II -suodattimet ovat validoituja ja takaavat laitteen häiriöttömän toiminnan. MicroGard II -suodattimet vähentävät hygieniatoimiin kuluvaa aikaa, sillä järjestelmän puhdistus ja desinfiointi on tehtävä vain 3 kuukauden välein.

Esittelyssä Vyntus-tuoteperhe


Vyairen valmistama Vyntus-tuoteperhe koostuu yhdeksästä spirometria-, PFT- ja CPET -laitteesta. Kukin laite edustaa vastaavien laitteiden standardia omassa luokassaan.
Vyntus™ CPX

Tarjoaa tehokasta CPET-diagnostiikkaa ja arvokasta prognoosia. Monipuolinen Vyntus™ CPX on tarkka ja luotettava järjestelmä, joka mahdollistaa yksilön metabolisen vasteen määrittämisen.

lue lisää

Vyntus™ ONE

Vyntus ONE is our innovative pulmonary function system equipped with an ultrasonic sensor.

lue lisää

Vyntus™ ECG

Coming soon

lue lisää

Vyntus™ WALK

Vyntus™ WALK -sovelluksen kanssa käytetään langattomia antureita, jotka lähettävät mittaustiedot taulutietokoneeseen, joten kuuden minuutin kävelytesti (6MWT) on potilaalle entistä miellyttävämpi.

lue lisää

Vyntus™ Spiro

Vyntus SPIRO tekee tietokoneesta tarkkuusspirometrin. Luotettava ja monipuolinen  Vyntus® SPIRO -tietokonespirometri liitetään suoraan tietokoneen USB-porttiin. Voit hyödyntää uutta työnkulkua ja laadukasta SentrySuite™ -ohjelmistoa tai käyttää sitä tutulla JLAB-ohjelmistolla.

lue lisää

Vyntus™ PNEUMO

Modulaarinen  Vyntus PNEUMO kuuluu Vyntus-tuoteperheeseen. Se voidaan yhdistää Vyntus APS -laitteeseen keuhkojen supistumisherkkyyden testausta varten ja/tai Vyntus IOS -impulssioskillometriin keskeisten ja perifeeristen hengitysteiden vastuksen mittausta varten.

lue lisää

Vyntus™ APS

APS Pro -sumutinjärjestelmä voidaan yhdistää BD MasterScreen- ja Vyntus-laitteisiin - spirometriaan, impulssioskillometriaan, hengitysteiden vastuksen mittaukseen ja kehopletysmografiaan.

lue lisää

Vyntus™ IOS

Impulssioskillometria (IOS). Spirometriaan ja hengitysteiden vastukseen perustuva diagnostiikka yhdessä pienikokoisessa laitteessa.

lue lisää

SentrySuite®-ohjelmistoratkaisu

Vyairen SentrySuite® on erittäin helppokäyttöinen ohjelmistoalusta, joka on tarkoitettu kaikille Vyntus™- ja MasterScreen™ -järjestelmille. Käyttöliittymä antaa ohjeellisia vinkkejä ja laatupalautetta, jotka auttavat teknikkoa ja potilaita saavuttamaan hyväksyttävät ja toistettavat tulokset.

SentrySuite tarjoaa automaattisia työnkulkuprosesseja, joiden avulla on mahdollista säilyttää välilehdet kunkin testin tilasta. Tämä helpottaa toimintaa kaikkein kiireisimmässäkin laboratoriossa. Tarkastussovellus ja verkkopohjainen mobiilitarkastus antavat laboratoriohenkilökunnalle mahdollisuuden seurata visuaalisesti kutakin potilasta vastaanottokäynti- ja tulkintaprosessien aikana.

SentrySuite mahdollistaa saumattoman yhteyden nykyisin käytössä olevaan verkostoon ja kliinisiin infrastruktuureihin, ja helpottaa näin yhteistyötä kaikkialta. Kaikki tämä tapahtuu kyberturvallisen sateenvarjon alla tiukkojen käyttöoikeusvaatimusten puitteissa sen varmistamiseksi, että arkaluontoiset potilastiedot pysyvät suojassa ja luottamuksellisina.

.

Vyntus™ Body Esite EN

Lataa >>>

Vyntus™ One Specification

Lataa >>>

SentrySuite Software brochure

Lataa >>>

Spiromentry Poster

Lataa >>>

Vyntus™ Family Brochure

Lataa >>>

Accessories Catalogue

Lataa >>>