Vyntus™ CPX-ergospirometri

Tarjoaa tehokasta CPET-diagnostiikkaa ja arvokasta prognoosia

Monipuolinen Vyntus™ CPX on tarkka ja luotettava järjestelmä, joka mahdollistaa yksilön metabolisen vasteen määrittämisen. Se soveltuu käytettäväksi lasten ja aikuisten kanssa, potilaista ammattiurheilijoihin, ja sen avulla voidaan kerätä täydelliset hengityskohtaiset tiedot. Mitatut/lasketut pääparametrit ovat: V'O2, V'CO2, RER, V'O2/kg, V'E, BF, VTex, EqO2, EqCO2, BR FEV%, PETO2, PETCO2, REE, FAT, CHO, PROT ja monta muuta.

SentrySuite™ -alustan avulla Vyntus CPX voidaan liittää 12-kytkentäiseen Vyntus™ ECG -laitteeseen, mikä lisää investoinnin arvoa.

Tuotteen ominaisuuksia

Perustuu luotettuun teknologiaan
Kuten edeltäjissään, JAEGER Oxycon Prossa ja SensorMedics™ Vmax™ Encoressa, Vyntus CPX:ssä mukana on korkeatasoista anturiteknologiaa.

Älykkäitä työkaluja, jotka lyhentävät kokeen suorittamisen ja tuloksien välistä aikaa

Tilavuusanturin ja kaasuanalysaattorin täysin automaattinen kalibrointi sekä "liitä ja käytä" O2-analysaattorin vaihto tehokasta käyttöä ja mahdollisimman lyhyttä odotusaikaa varten.

Helposti opittava CPET-diagnostiikka, nopeat tulokset
Automatisoidut testiprosessit, jotka ilmoittavat tulevista tapahtumista. Säädettävä kokeiden arvioinnin työnkulku.

Tehokas yhdistelmä
VTurvallisen Bluetooth® -tiedonsiirron avulla kompakti Vyntus ECG toimii saumattomasti yhdessä Vyntus CPX:n kanssa.

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.