Vyntus™ ONE

Kaksi testiä samassa laitteessa - Vyntus ONE on innovatiivinen, ultraäänianturilla varustettu keuhkofunktion testausjärjestelmä.

Vyntus ONE -järjestelmän suorituskyky on aivan omaa luokkaansa, ja sen modulaarinen rakenne mahdollistaa uskomattoman paljon erilaisia toimintoja. Vyntus ONE -järjestelmää voi laajentaa tarvittaessa myöhemmin niin, että yhteen ja samaan pakettiin saadaan erittäin suorituskykyiset toiminnallisuudet. Samaan moduuliin voidaan lisätä myös kardiopulmonaalisen rasitustestin toiminnot.

Testit tuottavat entistä tarkemmat tulokset ja ovat potilaalle aiempaa miellyttävämpiä ja vähemmän raskaita.

Laitteeseen liittyvät ESITTEET löydät tämän sivun alareunasta.

Ominaisuudet ja edut

 • Kehitimme ja muokkasimme Vyntus ONE -järjestelmän hengitysletkuston uuteen uskoon, ja nyt sen potilasmukavuus ja mittaustarkkuus ovat huomattavasti aiempaa paremmat. Uusia teknisiä ominaisuuksia ovat esimerkiksi kahden pulssin tekniikka, virtausventtiili ja eDemand-venttiili.
 • Vedenpitävä ultraäänianturi spirometriamittauksiin, kertahengitysmittausta ja hengityksenaikaista mittausta hyödyntävät diffuusiotestit, keuhkotilavuudet, mukaan lukien N2-uloshuuhtoutuminen ja LCI-indeksi, P0.1, MIP/MEP, SNIP, komplianssi, suljinvastuksen mittaus (Rocc), rinomanometria ja noninvasiivinen sydämen minuuttitilavuus.
 • Digitaalinen tilavuusanturi kardiopulmonaalisiin rasitustesteihin hengitys hengitykseltä. Asenna Vyntus ONE käyttövalmiiksi kardiopulmonaalisia rasitustestejä varten yhdistämällä siihen useita polkupyöriä ja juoksumattoja sekä bluetoothilla toimiva Vyntus ECG.
 • Vyntus ONE on helppokäyttöinen, ja se integroituu saumattomasti terveydenhuollon tietojärjestelmiin ja käytössä oleviin verkkoratkaisuihin.
 • Vyntus ONE -järjestelmään voidaan lisätä myös Vyntus BODY -toiminto kehon pletysmografiaa varten - kaikki nämä ominaisuudet yhdessä ainoassa järjestelmässä.

Huomio potilaassa

Hengitysletkuston innovaatiot parantavat potilasmukavuutta:

 • Ultraäänianturin alhainen vastus helpottaa laitteen kautta hengittämistä.
 • Virtausventtiilin innovatiivisen rakenteen vuoksi testaaminen on helpompaa ja hiljaisempaa, ja lisäksi se parantaa mahdollisuuksia saada onnistunut testitulos heti ensimmäisellä kerralla.
 • eDemand-venttiili saa kaasun sisäänhengittämisen tuntumaan mukavammalta, tekee mittauksesta vähemmän vaativaa ja lisää myös onnistuneiden testien määrää.

Erinomaiset hygieniaominaisuudet ja MicroGard-suodatin poistavat ristikontaminaatioiden vaaran. 

Hygienia

 • Kaksi anturia - kaksi hygieniakonseptia ilman konflikteja. Kardiopulmonaaliset testit molemmin päin. Siinä missä digitaalinen tilavuusanturi on puhdistettava jokaisen mittauskerran jälkeen (MicroGard-suodatinta ei voi käyttää), ultraäänianturi tarvitsee puhdistaa vain kolmen kuukauden välein.
 • Vedenpitävä ultraäänianturi. Anturia ei tarvitse purkaa puhdistamista varten.
 • Kolmen kuukauden puhdistusväli ulostulopuolen osille, kun käytössä on MicroGard-suodatin.

Innovaatioiden ytimessä on potilasmukavuus

 • Kahden pulssin tekniikalla varustettu ultraäänianturi, dynaaminen virtauksen korjaus ja polymeeriputket parantavat tietojen resoluutiota ja tarkkuutta ja minimoivat poikkeamia.
 • Innovatiivinen virtausventtiili: Yksinkertainen, huoltovapaa, magneettiohjatusti kääntyvä suljin reagoi erittäin herkästi potilaan hengitystyöhön. Tämä tarkoittaa helpompaa ja hiljaisempaa testauskokemusta ja parantaa mahdollisuuksia saada onnistunut mittaustulos heti ensimmäisellä kerralla.
 • eDemand-venttiilin ansiosta potilaan ei tarvitse enää pitää venttiiliä auki pidättämällä hengitystä kaasunannon aikana. Tämä saa kaasun sisäänhengittämisen tuntumaan mukavammalta, tekee mittauksesta vähemmän vaativaa ja lisää myös onnistuneiden testien määrää.
 • Käytä hyväksesi luotettavan ja innovatiivisen mittausmenetelmän edut. Vyntus ONE -laitteella voidaan tehdä spirometriamittauksia, kertahengitysmittausta ja hengityksenaikaista mittausta hyödyntäviä diffuusiotestejä sekä N2-uloshuuhtoutumiseen perustuvia toiminnallisen jäännöskapasiteetin mittauksia. Edistä keuhkofunktiolaboratoriosi mahdollisuuksia lisävarusteena saatavilla keuhkomekaniikan mittaustoiminnoilla.

N2-uloshuuhtoutumiseen perustuva toiminnallinen jäännöskapasiteetti 

FFRC N2 washout -toiminnon avulla voidaan määrittää toiminnallinen jäännöskapasiteetti (FRC)mittaamalla typen uloshuuhtoutumista (N2 washout). Kun se yhdistetään hitaan spirometrian tuloksiin, voidaan määrittää keuhkojen kokonaiskapasiteetti (TLC) ja jäännöstilavuus (RV).

 • Minimoi kulutustarvikkeiden käyttötarpeen, koska testeissä ei tarvita takaisinhengityspussia, hiilidioksidin absorbointilaitetta tai putkia.
 • Automaattinen vuodon tunnistus.
 • Tukee työnkulkua: Ei testiä edeltäviä valmisteluja; siirtyy automaattisesti seuraavaan vaiheeseen mittauksen aikana.
 • Keuhkoissa olevien nopeiden ja hitaiden osastojen erotus.
 • Keuhkopuhdistumaa ilmaisevaa LCI-indeksiä käytetään pienten hengitysteiden sairauksien diagnosointiin.

Esittelyssä Vyntus-tuoteperhe


Vyairen valmistama Vyntus-tuoteperhe koostuu yhdeksästä spirometria-, PFT- ja CPET -laitteesta. Kukin laite edustaa vastaavien laitteiden standardia omassa luokassaan.
Vyntus™ CPX

Tarjoaa tehokasta CPET-diagnostiikkaa ja arvokasta prognoosia. Monipuolinen Vyntus™ CPX on tarkka ja luotettava järjestelmä, joka mahdollistaa yksilön metabolisen vasteen määrittämisen.

lue lisää

Vyntus™ BODY

Keuhkojen monipuoliset toimintakokeet keho-pletysmografilla. Tilavassa kaapissa on integroidut anturit kaapin ja suun painemittaukseen, helposti vaihdettava lämmitettävä pneumotakografi virtauksen ja tilavuuden mittaukseen sekä nopea suljin.

lue lisää

Vyntus™ ECG

Tulossa

lue lisää

Vyntus™ WALK

Vyntus™ WALK -sovelluksen kanssa käytetään langattomia antureita, jotka lähettävät mittaustiedot taulutietokoneeseen, joten kuuden minuutin kävelytesti (6MWT) on potilaalle entistä miellyttävämpi.

lue lisää

Vyntus™ Spiro

Vyntus SPIRO tekee tietokoneesta tarkkuusspirometrin. Luotettava ja monipuolinen  Vyntus® SPIRO -tietokonespirometri liitetään suoraan tietokoneen USB-porttiin. Voit hyödyntää uutta työnkulkua ja laadukasta SentrySuite™ -ohjelmistoa tai käyttää sitä tutulla JLAB-ohjelmistolla.

lue lisää

Vyntus™ PNEUMO

Modulaarinen  Vyntus PNEUMO kuuluu Vyntus-tuoteperheeseen. Se voidaan yhdistää Vyntus APS -laitteeseen keuhkojen supistumisherkkyyden testausta varten ja/tai Vyntus IOS -impulssioskillometriin keskeisten ja perifeeristen hengitysteiden vastuksen mittausta varten.

lue lisää

Vyntus™ APS

APS Pro -sumutinjärjestelmä voidaan yhdistää BD MasterScreen- ja Vyntus-laitteisiin - spirometriaan, impulssioskillometriaan, hengitysteiden vastuksen mittaukseen ja kehopletysmografiaan.

lue lisää

Vyntus™ IOS

Impulssioskillometria (IOS). Spirometriaan ja hengitysteiden vastukseen perustuva diagnostiikka yhdessä pienikokoisessa laitteessa.

lue lisää

SentrySuite®-ohjelmistoratkaisu

Vyairen SentrySuite® on erittäin helppokäyttöinen ohjelmistoalusta, joka on tarkoitettu kaikille Vyntus™- ja MasterScreen™ -järjestelmille. Käyttöliittymä antaa ohjeellisia vinkkejä ja laatupalautetta, jotka auttavat teknikkoa ja potilaita saavuttamaan hyväksyttävät ja toistettavat tulokset.

SentrySuite tarjoaa automaattisia työnkulkuprosesseja, joiden avulla on mahdollista säilyttää välilehdet kunkin testin tilasta. Tämä helpottaa toimintaa kaikkein kiireisimmässäkin laboratoriossa. Tarkastussovellus ja verkkopohjainen mobiilitarkastus antavat laboratoriohenkilökunnalle mahdollisuuden seurata visuaalisesti kutakin potilasta vastaanottokäynti- ja tulkintaprosessien aikana.

SentrySuite mahdollistaa saumattoman yhteyden nykyisin käytössä olevaan verkostoon ja kliinisiin infrastruktuureihin, ja helpottaa näin yhteistyötä kaikkialta. Kaikki tämä tapahtuu kyberturvallisen sateenvarjon alla tiukkojen käyttöoikeusvaatimusten puitteissa sen varmistamiseksi, että arkaluontoiset potilastiedot pysyvät suojassa ja luottamuksellisina.

Vyntus™ One Esite EN

Lataa >>>

Vyntus™ One Technical Specification

Lataa >>>

SentrySuite Software brochure

Lataa >>>

Spiromentry Poster

Lataa >>>

Vyntus™ Family Brochure

Lataa >>>

Vyntus Accessories Catalogue/ Tuoteluettelo EN

Lataa >>>