Vyntus SPIRO

Vyntus SPIRO™ - USB-tietokonespirometri

Vyntus SPIRO tekee tietokoneesta tarkkuusspirometrin
Luotettava ja monipuolinen  JAEGER™ Vyntus® SPIRO -tietokonespirometri liitetään suoraan tietokoneen USB-porttiin. Voit hyödyntää uutta työnkulkua ja laadukasta SentrySuite™ -ohjelmistoa tai käyttää sitä tutulla JLAB-ohjelmistolla.

Järjestelmän sydämessä on JAEGER-virtaus- ja tilavuusanturi
Luotettava ja todistetusti tarkka JAEGER-pneumotakografi on luokiteltu parhaaksi mittalaitteeksi sadoissa julkaisuissa. Sen dynaamisuus mahdollistaa monenlaisten ihmisten testaamisen pienistä lapsista aina urheilijoihin saakka. Tuhannet PFT-laboratoriot luottavat päivittäin sen tehokkaaseen toimintaan.

Helposti purettava pneumotakografi täydentää validoidun MicroGard™II -bakteeri/virussuodattimen tarjoamaa hygieniaratkaisua. comprehensive hygiene concept.

Vyntus SPIRO soveltuu kaikkiin oleellisiin spirometritesteihin:

  • Virtaus-/tilavuuskäyrä (FVC)
  • Hidas vitaalikapasiteetti (SVC)
  • Maksimaalinen tuuletustilavuus (MVV)
  • Kokeet ennen lääkitystä ja sen jälkeen tai hoidon valvonta
  • Keuhkojen supistumisherkkyyden testausohjelma

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.