WatchPAT

Täydellinen unen arkkitehtuurin tutkimus yhdellä laitteella

WatchPAT on pienikokoinen unimonitori, jonka ansiosta potilaat voivat suorittaa unitutkimuksen mukavasti omassa kodissaan. Sen avulla voidaan analysoida kunkin potilaan nukkuminen luotettavasti ja tarkasti. WatchPAT seuraa muutoksia Peripheral Arterial Tone ‑signaalissa (PAT), liikkumista sekä veren happisaturaatiotasoa. Se tunnistaa myös hengityskatkokset samoin kuin sairaalan unilaboratorion polysomnografiassa käytettävä PSG-tutkimuslaitteisto. Kaikkeen tähän riittää vain ranteessa pidettävä laite ja yksi sormianturi.

  • Markkinoiden tarkin* ja helppokäyttöisin siirrettävä uniapneamonitori
  • Todellinen nukkumisaika ja univaiheet
  • WatchPAT on testattu suhteessa PSG-tutkimuslaitteistoon, ja sekä RDI- että AHI-arvojen korrelaatiot ovat korkeat. WatchPAT on markkinoiden eniten tutkittu kotona käytettävä unimonitori.

 

* virhetaso < 1 %

Palvelut ja tuki

Pohjoismainen Timik tarjoaa tuotteita suurella ammattitaidolla. Tavoitteenamme ovat tyytyväiset asiakkaat ja tarjoamme palvelua sekä asiakkaiden tiloissa että toimistollamme. Palveluorganisaatiota johdetaan Norjasta, missä yrityksellä on ISO-9001 sertifikaatti. Palveluillamme on edustajat jokaisessa Pohjoismaassa. Tarjoamme useita erilaisia huoltosopimuksia laajalle joukolle tuotteitamme. Pystymme lisäksi tarjoamaan etätukea, mikäli asiakkaalla on tähän valmiudet. Pidämme kirjaa kaikista palveluista ja tuesta, tavoitteenamme pitää asiakkaamme perillä edistyksestä.